In de buurt van het Hallerbos gaat het OCMW enkele gronden verkopen. Het Agentschap voor Natuur en Bos is geïnteresseerd.
Mozkito In de buurt van het Hallerbos gaat het OCMW enkele gronden verkopen. Het Agentschap voor Natuur en Bos is geïnteresseerd.

Agentschap Natuur en Bos heeft interesse in OCMW-grond naast Hallerbos

Het Vlaams Agentschap Natuur en Bos heeft interesse om enkele weiden en velden naast het Hallerbos aan te kopen. De OCMW-raad van Halle zette in december het licht op groen om de gronden te verkopen. Het gaat om een gebied van iets meer dan 5 hectare. Op dit ogenblik is er wel nog geen akkoord tussen het agentschap en het OCMW. De gronden zouden aangekocht worden in het kader van het Plan Boommarter waarbij verschillende organisaties samen groene verbindingen willen creëren voor de natuur.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer