Captain Etienne Beaucoup, alias Steven Lots, vorig jaar bij één van de ruimtetuigen die hij bouwde met trampolinebuizen.
Mozkito Captain Etienne Beaucoup, alias Steven Lots, vorig jaar bij één van de ruimtetuigen die hij bouwde met trampolinebuizen.

Artiest haalt weggewaaide trampolines op om kunstwerk te bouwen

De Halse kunstenaar Capitain Etienne Beaucoup lanceert een oproep na de doortocht van storm Ciara. Het alter ego van Steven Lots wil namelijk weggewaaide en beschadigde trampolines ophalen om er een kunstwerk van te maken.

“Kleine oproep na het voorbijrazen van de storm Ciara”, laat de kunstenaar weten op Facebook. “Als er trampolines zijn weggeblazen, één adres. Ik kom ze met veel plezier ophalen dit weekend in Halle en het Pajottenland. Misschien zit jouw trampoline mee in mijn volgend kunstwerk.”

Capitain Etienne Beaucoup maakt al enkele jaren futuristische kunstwerken en gebruikt daarvoor afgedankte materialen. Met oude trampolinebuizen bouwde hij al verschillende ruimtetuigen. Maar ook ander oud ijzer inspireert hem. Zo haalde hij dit weekend nog de oude gasleidingen op in de beschermde Villa Servais om er artistiek mee aan de slag te gaan. Wie een trampoline heeft die weg mag, kan mailen naar captain@etiennebeaucoup.com.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Omri Dedier

    Oja storm komt dan laten we lekker onze trampoline a.k.a parachute gewoon buiten staan wat denkt ge dat er gaat gebeuren de lijne staat ook dag en nacht buiten maar zit wel veilig in de grond.

Lees meer