Het bidprentje van Paul Severs werd dinsdag uitgedeeld op de uitvaart van de zanger, maar wordt nu al doorverkocht op internet.
Joel Hoylaerts / Photonews Het bidprentje van Paul Severs werd dinsdag uitgedeeld op de uitvaart van de zanger, maar wordt nu al doorverkocht op internet.

Bidprentjes van Paul Severs worden nu al te koop aangeboden op het internet

De bidprentjes die op de afscheidsplechtigheid voor Paul Severs dinsdag werden uitgedeeld blijken erg in trek bij verzamelaars en worden zelfs al verkocht via internet.

Op de website www.2dehands.be worden al verschillende exemplaren aangeboden. Zelfs dinsdagavond verscheen er al een prentje op de site. Eén aanbieder wil het prentje zelfs ruilen voor een exemplaar van Eddy Wally. Het is opvallend dat de bidprentjes al te koop worden aangeboden, omdat iedereen die dinsdag de uitvaartplechtigheid bijwoonde van de zanger er eentje kreeg bij het groeten van de kist. Zo werden ongeveer drieduizend bidprentjes uitgedeeld en wie nadien er eentje vroeg, kreeg ook zonder problemen eentje mee naar huis. Er circuleren prijzen van 8 euro tot zelfs meer dan 25 euro op het internet. Al laten de aanbieders de kandidaat-kopers meestal zelf bieden.

16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Marc Van Liefferinge

    Gewoon respectloos!!

  • Stefaan Smit

    Echt een schande en een blaam voor genealogen die de bidprentjes enkel verzamelen voor hun eigen stamboom. Laat die geldwolven aub stikken met hun prentjes.

Lees meer