4 Enkele tientallen mensen werden geëvacueerd uit Docks door het bomalarm.
Baert Enkele tientallen mensen werden geëvacueerd uit Docks door het bomalarm.

Bommeldingen in drie Brusselse shoppingcentra

Het Woluwe Shopping Center in Sint-Lambrechts-Woluwe, Westland Shopping in Anderlecht en Docks Bruxsel in Laken werden vanavond rond 19 uur opgeschrikt door bommeldingen. De directies van de drie winkelcentra kregen de melding via een anonieme mail binnen. De politie is massaal ter plaatse op de drie locaties. Olivier Slosse, woordvoerder van politiezone Brussel-Hoofdstad Elsene, bevestigt de feiten. “We werden iets na 19 uur verwittigd door de uitbaters van Docks dat er een dreiging zou zijn. Om wat het juist gaat, is nog niet duidelijk. Het winkelcentrum wordt momenteel geëvacueerd en nadien zullen we een sweeping doorvoeren.”

Ook het Woluwe Shopping Center werd ontruimd. In het Westland Shopping Center volgde er volgens de lokale politie geen evacuatie. “Maar nieuwe klanten mogen niet binnen”, klinkt het. “We gaan het gebouw nu grondig doorzoeken.”

4
Baert
4 Docks Bruxsel in Laken werd vanavond ontruimd.
Baert Docks Bruxsel in Laken werd vanavond ontruimd.
4
Baert

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Luc Van Nedervelde

    Een afleidingsmaneuver? De politie op stang jagen tot ze het beu zijn en de aandacht laten verzwaken, om dan ergens toe te slaan?

  • David Buy

    Ja inderdaad de echte gaan dat niet even bellen omdat dat te zeggen

Lees meer