Curieus Halle organiseert op zaterdag 16 november een herfstontbijt ten voordele van vzw Poezensnoetje.
rv Curieus Halle organiseert op zaterdag 16 november een herfstontbijt ten voordele van vzw Poezensnoetje.

Curieus Halle in de bres voor achtergelaten katten: Herfstontbijt moet geld in het laatje brengen voor vzw Poezensnoetje

Curieus Halle organiseert op zaterdag 16 november een herfstontbijt ten voordele van vzw Poezensnoetje. Die vereniging vangt achtergelaten katten en kittens op.

“Een tijdje terug werd ik aangesproken door Sybille Vancutsem, één van de drijvende krachten achter de werking van vzw Poezensnoetje”, vertelt secretaris Arno Pirolo van Curieus Halle. “Zij vertelde me dat het voor hen steeds moeilijker wordt om het hoofd boven water te houden, omdat de kosten voor de opvang van achtergelaten katjes de pan uit swingen. Aangezien we in het verleden al een pannenkoekenbak georganiseerd hebben om hen financieel te ondersteunen, was het niet moeilijk om de rest van het bestuur te overtuigen om opnieuw een actie op touw te zetten. Er werd gekozen voor een herfstontbijt, waarvan de opbrengst integraal naar Poezensnoetje zal gaan.”

Het herfstontbijt vindt plaats op zaterdag 16 november in Zaal Molenborre aan de Molenborre 12A in Halle vanaf 9.30 uur. Inschrijven wordt wel gevraagd omwille van de beperkte plaats. Dat kan via arno.pirolo@hotmail.com of via het nummer 0487/76.38.96.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer