De eerste namen van de artiesten die op de Stroppenconcerten zullen optreden zijn bekend gemaakt.
Foto Mozkito De eerste namen van de artiesten die op de Stroppenconcerten zullen optreden zijn bekend gemaakt.

Eerste namen voor Stroppenconcerten bekend: Halle Events programmeert partyband en sixtiesgroep

Organisator Halle Events heeft de eerste namen bekend gemaakt van een nieuwe reeks Stroppenconcerten. De gratis concertreeks vindt plaats op de terreinen van jeugdcentrum Stroppen.

Half mei wordt het volledige programma bekend gemaakt maar Halle Events gaf toch al twee namen prijs. Op maandag 8 juli zal partyband Soulvision optreden. “Onze setlist van covers is een mengeling van soul, disco en funk klassiekers”, laten de muzikanten weten. “Alle nummers worden in een ‘Soulvision’ kleedje gestoken wat uitmondt in een echt feest.”

Maar ook de liefhebbers van de sixties komen aan hun trekken want op maandag 12 augustus staan The Milkmen op het podium. Die groep brengt covers van onder andere The Beatles, The Rolling Stones, Roy Orbison, The Animals, Jefferson Airplane, Spencer Davis, The Who, The Ventures en vele anderen. Het eerste Stroppenconcert van 2019 vindt plaats op maandag 1 juli. Acht maandagen lang zijn er optredens gepland tot en met 19 augustus. Meer info op www.stroppenconcerten.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer