Het bestuur van FCS Lembeek viert dit weekend de vijftigste verjaardag in zaal De Kring.
rv Het bestuur van FCS Lembeek viert dit weekend de vijftigste verjaardag in zaal De Kring.

FCS Lembeek viert vijftigste verjaardag met een feestje in zaal De Kring

FCS Lembeek bestaat vijftig jaar en dat wordt gevierd met een feestje in zaal De Kring in Lembeek. Onder andere coverband Blue Thrill maar ook Lembeik Bauve en Basement Noises treden op in de zaal in Lembeek.

De club is al jaren lid van de Koninklijke Algemene Vereniging van Vriendenclubs (KAVVV) en speelde tot voor kort op de Patersweide in Lembeek. Maar omdat De Vlaamse Waterweg de grond waar het voetbalveld lag wilde bebossen moest er net voor de vijftigste verjaardag uitgeweken worden naar een andere accommodatie. Voortaan speelt FCS Lembeek op Kruisveld in Halle maar de band met Lembeek blijft natuurlijk bestaan. Het is dan ook logisch dat de voetbalploeg de vijftigste verjaardag in het centrum van het dorp zou vieren. Vanavond 17 treedt alvast Blue Thrill op vanaf 21.30 uur en wordt er vanaf 20 uur met een glaasje en een hapje geklonken op de verjaardag tijdens een receptie. Dj Bambi mag dan een volle dansvloer entertainen. De toegang is die avond gratis. Op zaterdag zwaaien de deuren van De Kring open om 20 uur en treden Basement Noises en Lembeik Bauve op. Dj Bambi is dan opnieuw paraat voor een laatste feestnacht. Zaterdag kost de toegang 5 euro.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer