Net als vorig jaar schonk atletiekclub Olympic Essenbeek Halle een deel van de opbrengst van de Hyacintenjogging aan het goede doel.
rv Net als vorig jaar schonk atletiekclub Olympic Essenbeek Halle een deel van de opbrengst van de Hyacintenjogging aan het goede doel.

Hyacintenjogging van OEH levert mooi bedrag op voor goede doel

Net als vorig jaar schonk atletiekclub Olympic Essenbeek Halle een deel van de opbrengst van de Hyacintenjogging aan het goede doel. Een duizendtal deelnemers daagden op, ondanks het mindere weer. Van elke inschrijving werd 1 euro overgehouden voor het Brein Instituut dat onderzoek doet naar ziektes zoals dementie. Professor Christine Van Broeckhoven, de verantwoordelijke van het instituut, kwam deze week op bezoek om een cheque op te halen van 1.025 euro. Joggingliefhebbers kunnen alvast zaterdag 25 april 2020 in hun agenda noteren. Dan vindt de negenendertigste Hyacintenjogging plaats in het Hallerbos. Meer info binnenkort op www.oeh.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer