Net als vorig jaar schonk atletiekclub Olympic Essenbeek Halle een deel van de opbrengst van de Hyacintenjogging aan het goede doel.
rv Net als vorig jaar schonk atletiekclub Olympic Essenbeek Halle een deel van de opbrengst van de Hyacintenjogging aan het goede doel.

Hyacintenjogging van OEH levert mooi bedrag op voor goede doel

Net als vorig jaar schonk atletiekclub Olympic Essenbeek Halle een deel van de opbrengst van de Hyacintenjogging aan het goede doel. Een duizendtal deelnemers daagden op, ondanks het mindere weer. Van elke inschrijving werd 1 euro overgehouden voor het Brein Instituut dat onderzoek doet naar ziektes zoals dementie. Professor Christine Van Broeckhoven, de verantwoordelijke van het instituut, kwam deze week op bezoek om een cheque op te halen van 1.025 euro. Joggingliefhebbers kunnen alvast zaterdag 25 april 2020 in hun agenda noteren. Dan vindt de negenendertigste Hyacintenjogging plaats in het Hallerbos. Meer info binnenkort op www.oeh.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer