2 Sally Van Nerom deelt stickers uit aan de kinderen die met een fluohesje of fluogadgets naar school komen in de vestiging van het Heilig Hart&College op de Halleweg.
Mozkito Sally Van Nerom deelt stickers uit aan de kinderen die met een fluohesje of fluogadgets naar school komen in de vestiging van het Heilig Hart&College op de Halleweg.

Kinderen Heilig Hart&College Halleweg in fluo naar school dankzij verkeersouders

Drie kwart van de leerlingen en kleuters van het Heilig Hart&College trekt een fluohesje aan om naar school te gaan. Dat is de verdienste van Sally Van Nerom en de andere ‘verkeersouders’. 

 Vanaf de herfst- tot de krokusvakantie moedigt Van Nerom de ouders aan om drie keer per week een fluocontrole aan de schoolpoort te doen. Kinderen met fluohesjes, fluogadgets en helmen krijgen een sticker op hun spaarkaart van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Eens de kaart vol is, kunnen ze gratis naar de Zoo van Antwerpen of Planckendael

De ouders vinden de inzet van Van Nerom fantastisch. Van Nerom, die actief lid is van de ouderraad van de school, neemt eind dit schooljaar wel afscheid van de ploeg omdat haar kinderen doorstromen naar een andere school. “Ik hoop alvast dat andere ouders de fluo-actie overnemen, want zeker tijdens de wintermaanden is die zichtbaarheid op straat zo belangrijk voor iedereen”, besluit ze.

2 Sally Van Nerom lanceerde de fluo-acties aan de schoolpoort op de Halleweg.
Mozkito Sally Van Nerom lanceerde de fluo-acties aan de schoolpoort op de Halleweg.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer