Een sfeerbeeld van Lembeek Beach vorig jaar op het Stationsplein in Lembeek.
Mozkito Een sfeerbeeld van Lembeek Beach vorig jaar op het Stationsplein in Lembeek.

Lembeek Beach maakt line-up zaterdag bekend tijdens exclusieve Boat Party op Kanaal Brussel-Charleroi

De line-up van het festival Lembeek Beach, dat plaats vindt in augustus, wordt zaterdag onthuld tijdens een exclusieve Boat Party op het Kanaal Brussel-Charleroi.

Een select groepje feestvierders stapt zaterdagmiddag op de boot aan het Sas van Lembeek en mag vanaf 12 uur tot 20 uur uit de bol gaan op de muziek van dj’s als The Ernest, Nervou5 en Leitmotiv. Om het helemaal ‘classy’ te maken wordt er pasta en drank geserveerd met de hulp van La Botega en Eldolicious. Onderweg naar Ronquières wordt in één adem de volledige line-up van het festival bekendgemaakt. Wie nog mee wil op het exclusieve feestje moeten we teleurstellen… Alle kaarten voor de Boat Party zijn intussen de deur uit.

Maar iedereen kan natuurlijk wel mee feesten tijdens Lembeek Beach zelf dat dit jaar plaats vindt op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 augustus. Tijdens de achtste editie op het Stationsplein in Lembeek wordt er voor het eerst een‘ ‘after work’ georganiseerd, is er een Beach Party maar ook een Beach Work Out, Beach Petanque en Beach Volley-tornooien en zelfs een Beach Lounge. Voor wie het nog niet doorheeft… Lembeek zal dat weekend even aan de Kust liggen dankzij tonnen zand en een feestje dat drie dagen duurt.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer