Een archiefbeeld van de schade die begin dit jaar al eens aangericht werd aan de Chirolokalen op Stroppen.
Mozkito Een archiefbeeld van de schade die begin dit jaar al eens aangericht werd aan de Chirolokalen op Stroppen.

Vandalen slaan opnieuw toe aan jeugdlokalen Stroppen

De verenigingslokalen op Stroppen zijn in de nacht van maandag op dinsdag opnieuw het doelwit van vandalen geworden.

De daders braken binnen in zowel de lokalen van Jeugdcentrum Stroppen, als in de Chiro- en scoutslokalen. Verschillende ramen moesten eraan geloven en ook heel wat brandblussers werden leeggespoten. 

Voorts drongen de vandalen ook binnen in de hangar van de organisatoren van de Mariaprocessie. Daar smeerden ze verf uit.

De politie kon zo een nieuw feit aan het dossier toevoegen. Het aantal inbraken in de lokalen is immers niet meer bij te houden. In de voorbije zomer kondigde de politie al aan dat de jeugdlokalen met een camera in de gaten gehouden zouden worden, maar het is niet geweten of dat toestel in de voorbije dagen in de buurt opgesteld stond. Van de daders is voorlopig ook nog geen spoor.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer