De mensen van Vlaams Belang trokken met hun cheque naar Kortrijk.
rv De mensen van Vlaams Belang trokken met hun cheque naar Kortrijk.

Vlaamse identiteitskaarten en kerstdrinks leveren 3.652 euro op voor Halse Brothers Of Solidarity

De Halse vzw Brothers Of Solidarity kan rekenen op een cheque van 3.652 euro van het Vlaams Belang. De partij verkocht de voorbije weken Vlaamse identiteitskaarten en organiseerde enkele kerstdrinks. Brothers Of Solidarity maakt elke week eten voor daklozen en gaat die maaltijden uitdelen in Brussel. 

Er worden ook voedselpakketten samengesteld. “We kozen voor deze vzw omdat ze het levende bewijs zijn dat armoede niet alleen een probleem is van de derde wereld, maar ook bij ons een groeiende dagelijkse realiteit is”, aldus Vlaams parlementslid Klaas Slootmans uit Beersel. “Eén op de zeven mensen kan de eindjes niet meer aan mekaar knopen, een groeiend aantal mensen moet zelfs lenen voor een kerstcadeau en het aantal daklozen is op vijftien jaar tijd met 200 procent toegenomen. Vandaar onze evidente steun aan deze pracht van een organisatie.”

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • erik jagers

    Proficiat Vlaams Belang: Goed gedaan!

  • Yvo Verherstraeten

    Proficiat VB het hart op de juiste plaats.

Lees meer