De bromfietser dacht vermoedelijk dat hij een zijstraat inreed
Google streetview De bromfietser dacht vermoedelijk dat hij een zijstraat inreed

Bromfietser sterft na klap tegen slagboom

Een jonge bromfietser is zaterdagavond laat om het leven gekomen bij een tragisch ongeval, aan de leveranciersuitgang van het tuincentrum Floralux in Ham. Het slachtoffer knalde op een gesloten slagboom.

Van het ongeval zijn er geen getuigen, maar een andere voorbijganger zag in de loop van de nacht wel plots het lichaam op de toegangsweg liggen. Hij sloeg meteen alarm bij de hulpdiensten. Een ambulance en een MUG team kwamen nog ter plaatse. Maar voor de jongeman kon geen hulp meer baten. Hij was al bezweken op de plaats van het ongeval. Alles wijst er op dat de bestuurder vanuit de Dijkstraat in Ham een zijstraat wilde nemen. Mogelijk heeft hij zich van locatie vergist, en is hij in het donker per ongeluk op de leveranciersuitgang terecht gekomen. De lokale politie Beringen, Ham en Tessenderlo kwam ter plaatse voor een onderzoek. 

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Danny Wegner

    R.I.P. en veel sterkte aan familie en vrienden.

  • Bob(Robert) Bruyland

    Die slagboom zal niet verlicht geweest zijn net zoals de straat.ik wil het niet op mijn geweten hebben.rip man .in België telt enkel de snelheid verminderen, echte gevaren blijven bestaan.

Lees meer