Themabeeld: leegstand
TONY VAN GALEN Themabeeld: leegstand

Ham sluit overeenkomst met Bizlocator in strijd tegen leegstand

De gemeente Ham heeft een overeenkomst gesloten met Bizlocator. “Dit is een online platform waarop beschikbare handels- en bedrijfspanden (te koop / te huur) binnen onze gemeente worden aangeboden”, licht schepen van ICT Nico Engelen (Open Vld) toe. “De ondernemer heeft zo in één oogopslag een overzicht van het aanbod in onze gemeente en kan ook rechtstreeks vragen stellen aan onze dienst lokale economie. Het aanbod van panden wordt door de makelaars zelf aangeleverd. Op deze manier willen we de bedrijvigheid in onze gemeente stimuleren en leegstand proberen te verminderen.”

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Colette Jossa

    Goed idee maar ook van de eigenaars een serieuze leegstandtax eisen, zodat ze hun huurprijzen aanpassen. Panden zijn veel te duur om te huren!

Lees meer