2 Op het festivalterrein is de opbouw gestart.
Geert De Rycke Op het festivalterrein is de opbouw gestart.

Aftellen naar Fantasia: opbouw gestart

In Hamme-Zogge zijn ze gestart met de opbouw voor het festival Fantasia dat op 6 juli van dit jaar plaatsvindt. Het festival is dit jaar aan zijn zesde editie toe en is klaar om er opnieuw een topjaar van te maken. De vorige edities waren altijd uitverkocht en een groot succes bij het publiek, zeker voor een kleine gemeente zoals Hamme. 

Ook dit jaar kan het festival rekenen op een sterke line-up, met DJ’s zoals Regi, Coone en Mark with a K. Gers Pardoel zal dit jaar ook afzakken naar Hamme voor een optreden op het festival. Dit jaar wil het festival vooral Rio De Janeiro naar Hamme brengen. De Braziliaanse vibes zullen dan ook zeker aanwezig zijn. Tickets zijn nog steeds beschikbaar, al is snel zijn wel de boodschap. Tickets kan je hier bestellen: https://www.fantasiafestival.be/

2
Geert De Rycke

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer