4 De grootouders en de moeder van Ella-June waren in de wolken. Ook Ella-June zelf was meteen verkocht aan de knuffels.
Jan De Meuleneir/Photonews De grootouders en de moeder van Ella-June waren in de wolken. Ook Ella-June zelf was meteen verkocht aan de knuffels.

Bedrijf brengt knuffel Oscar speciaal voor Ella-June (6) opnieuw in productie na oproep in onze krant

De 6-jarige Ella-June uit Moerzeke en haar knuffel Oscar zijn weer samen. De vorige pop van het meisje met autisme was tot op de draad versleten en dus ging haar familie op zoek naar een nieuw exemplaar. Eén probleem: de pop die Ella-June wilde, werd niet meer verkocht. De B2B Jolipa wilde het daar niet bij laten en zorgde ervoor dat de knuffel opnieuw geproduceerd werd. Vanmiddag mocht Ella-June haar knuffel komen halen. “Ze is zo gelukkig, fantastisch om te zien", aldus oma Veerle D’hooghe.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het was de grootste droom van de familie van Ella-June om haar opnieuw dezelfde knuffel te kunnen schenken. Pogingen om haar andere knuffels te geven slaagden niet, want het meisje keek er niet naar om. De enige pop die ze niet kon missen, was de tot op de draad versleten Oscar.

Opnieuw in productie

Een oproep in deze krant naar mensen die hetzelfde exemplaar hadden, leverde niets op. Maar Jolipa wilde de knuffel terug bezorgen, ze contacteerde de familie eind december zelf. Ze lieten de familie weten dat ze de knuffel opnieuw wilden laten produceren. 

4 De hele familie zakte af naar Doornik om de nieuwe knuffel in ontvangst te nemen.
Jan De Meuleneir/Photonews De hele familie zakte af naar Doornik om de nieuwe knuffel in ontvangst te nemen.

“De knuffel paste in onze collectie J-line, maar was al even uit productie", zegt Els Vanglabeke van Jolipa. “Toen we het artikel in de krant lazen, hadden we onmiddellijk met heel het bedrijf besloten om te helpen. Wij waren dan ook bijzonder blij toen we vanmiddag de knuffel konden overhandigen aan Ella-June. Haar reactie was fantastisch om te zien", klinkt het. 

4 Ella-June en haar familie zijn zichtbaar tevreden met de nieuwe lading Oscars. Els Vanglabeke van Jolipa is blij dat ze het meisje hebben kunnen helpen.
Jan De Meuleneir/Photonews Ella-June en haar familie zijn zichtbaar tevreden met de nieuwe lading Oscars. Els Vanglabeke van Jolipa is blij dat ze het meisje hebben kunnen helpen.

Vijf knuffels

Ella-June kreeg maar liefst vijf knuffels mee naar huis in verschillende formaten. “Ik denk dat ze nu wel een tijdje verder kan”, lacht Els. “Het was niet eenvoudig om de productie terug op te roepen, maar voor haar wilden we dit echt doodgraag doen en konden we het niet zomaar laten passeren", klinkt het. Als de vijf knuffels stuk zouden zijn, heeft het bedrijf nog een voorraad.

Ella-June en haar familie zijn in de wolken. “Dit overtreft onze stoutste dromen. Wij hadden absoluut nooit verwacht dat we de knuffel nog zouden vinden”, zegt Veerle. “Ella-June reageerde vanmiddag ook super enthousiast en ze begon meteen met de knuffel te spelen. Wij zijn zo blij dat we Oscar terug hebben.”

De familie wil de groothandel ontzettend hard bedanken voor al de moeite. “Het is hartverwarmend dat zij voor ons op zoek zijn gegaan naar de knuffel. In de toekomst ben ik zelf bereid om te betalen voor nog meer Oscars. De inspanningen die zij gedaan hebben zullen we nooit vergeten", besluit Veerle. 

4 Ella-June was ontzettend blij met de nieuwe Oscar en nam de knuffel meteen in haar armen.
Jan De Meuleneir/Photonews Ella-June was ontzettend blij met de nieuwe Oscar en nam de knuffel meteen in haar armen.

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • jef caems

    Geweldig!!! Dat er in déze tijd nog zo'n bedrijf bestaat!! Een " gelukkig " kind is voor dit bedrijf belangrijk, niet alleen de winst. Dank u wel! Proficiat en mag uw bedrijf een voorbeeld zijn....

  • DANIELA ROSIC

    Fantastisch ! Dank u bedrijf met een hart

Lees meer