Geert De Rycke

Dieven slaan toe in academie Hamme: 1.000 euro cash geld gestolen en verschillende deuren en kasten vernield

In de nacht van donderdag op vrijdag hebben dieven toegeslagen in de academie van Hamme. De feiten kwamen pas vandaag aan het licht. De daders kwamen langs de achterkant van het gebouw binnen, vermoedelijk via het park en doorzochten op hun gemak de hele academie. In twee burelen werd ingebroken en daar gingen ze aan de haal met de geldsom van 1.000 euro. De daders richten ook heel wat schade aan in het gebouw. Er werden deuren en kasten vernield en alles werd doorzocht. Gelukkig zijn ze niet aan de haal gegaan met muziekinstrumenten. 

Vermoedelijk wisten de daders heel goed waar ze moesten zijn en wat ze konden buitmaken. Bij de inbraak werd ook een symbool achtergelaten op de muur. De politie kwam langs voor sporenonderzoek en zou verschillende voetafdrukken teruggevonden hebben in het gebouw. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer