Hamme Culinair opnieuw schot in de roos: duizenden bezoekers zetten start nieuw toeristisch seizoen in

Op het Dorp in Moerzeke vond dit weekend voor de vierde keer Hamme Culinair plaats. Het dorpsplein werd omgevormd tot een gezellige plaats met tientallen kraampjes om iets te eten en drinken. Op het plein werden lokale producten aangebracht, maar vooral sfeer en de gezelligheid stonden centraal. 

Op vier jaar tijd groeide het evenement uit tot een groot feest. Dat was ook dit weekend te zien. Zeker 1.000 Hammenaars zakten af naar Moerzeke om te genieten van de gezellige sfeer met vrienden en familie en iets klein te drinken en te eten. De straat naast de kerk werd omgebouwd tot een grote speelstraat met volksspelen en twee springkastelen voor de kinderen. Van op het Dorp begon er ook een fietszoektocht als start van het nieuwe toeristische seizoen. “Het is een fantastisch leuk initiatief en wij hopen dat het nog vele jaren kan blijven doorgaan hier op het dorp”, klinkt het bij de bezoekers. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer