De vorige ritten waren altijd een groot succes.
Copyright : Geert De Rycke De vorige ritten waren altijd een groot succes.

Hartrijders organiseren voor 28ste keer Herfstrit ten voordele van het goede doel

Vzw Hartrijders uit Hamme organiseert op 27 oktober opnieuw hun jaarlijkse Herfstrit voor het goede doel. Al jaar en dag zamelt de motorclub geld in voor de Vlaamse Vereniging voor Autisme.

De Herfstrit wordt ondertussen al voor de 28ste keer georganiseerd. Elk jaar opnieuw kan de vzw rekenen op heel wat deelnemers. “Maar liefst 80 leden en 50 vrijwilligers staan klaar om deze rit opnieuw in goede banen te leiden”, vertelt voorzitter Philippe Snoeck.

De deelnemers volgen een route, die aangeduid staat met wijzers, langs landelijke wegen. Je krijgt ook een lunchpakket aangeboden en een sticker van de rit. Onderweg zijn er controleposten en heeft men de mogelijkheid om iets te drinken. “Voor wie onderweg pech heeft, is er tevens gratis bijstand van Touring. Daarbovenop neemt men door zich in te schrijven ook deel aan een tombola, waarbij heel wat waardevolle prijzen te winnen zijn”, klinkt het. 

De Herfstrit is één van de grootste en bekendste evenementen voor motards in heel België. Vorig jaar kwamen er 2.750 motorrijders afgezakt naar Moerzeke. De organisatie hoopt uiteraard om dat aantal dit jaar minstens te evenaren. De aankomst ligt in Hamme, waar er ook nog een prijsuitrijking plaatsvindt in sporthal Meulebroek en het opgehaald bedrag bekend wordt gemaakt.

Deelnemen kost 10 euro per rijder en 5 euro per passagier. Inschrijven doe je ter plaatse. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer