3
Geert De Rycke

Nieuwe pontons aan Yactclub Driegoten plechtig geopend

Aan de Yachtclub Driegoten in Hamme werden de vernieuwde pontons gisteren plechtig geopend door een delegatie van het gemeentebestuur. De pontons liggen al een tijdje in het water en zijn hypermodern in vergelijking met de oude. De officiële opening is niet toevallig. “Net dit jaar bestaat onze club 60 jaar, en leek het ons een ideale moment voor een feestelijke opening", zegt voorzitter Jacques Danijs. 

Maar liefst 13 nieuwe pontons, twee gloednieuwe aanloopsteigers, elektriciteit en toiletten. Dat zijn de nieuwigheden waarover de club sinds kort beschikt. In november vorig jaar werden de oude allemaal verwijderd, omdat ze meer dan versleten waren. Ze bestonden toen vooral uit hout. De nieuwe pontons zijn volledig gemaakt in metaal en dus duurzamer. 

3
Geert De Rycke

In totaal gaat het over 180 meter ponton die werd aangelegd. De makelij is volledig uit Hamse handen gemaakt door Luc Vercauteren. De club is zeer trots met de nieuwe pontons en ook de leden die daar een boot hebben liggen zijn positief. Bij de opening werd ook een grote receptie gehouden voor alle leden. 

3
Geert De Rycke

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer