RV

Sint-annanassen organiseren opnieuw groot feest voor goede doel tijdens Roparun

De Sint-Annanas, een vriendengroepje uit Sint-Anna in Hamme, organiseren op 9 juni al voor de dertiende keer een evenement ten voordele van ‘Kom op tegen Kanker.’ Onder de noemer ‘Lucky 13' organiseren ze opnieuw een groot feest met tal van optredens, dans, en eten en drinken. 

Het feest gaat door tijdens de passage van de Roparun, wat ook de mogelijkheid geeft om de lopers weer massaal te komen aanmoedigen. Er zal een kids-disco, springkasteel en een ballonnenman aanwezig voor de kinderen. Daarna komt de Vlaamse Zanger je favoriete meezingers brengen en wordt het plein in vuur en vlam gezet door dj Tjaan en WK music. Om 22 uur is er ook nog een verrassing. 

De opbrengst van het evenement zal opnieuw naar het goede doel gaan. In totaal werd al meer dan 30.000 euro opgehaald met de vorige edities. De organisatie hoopt ook dit jaar opnieuw een leuke som te kunnen overhandigen. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Tom Slager

    Amai, dat zal de moeite zijn. Op dat feestje wil ik ook zijn!

Lees meer