Het ongeval gebeurde aan het gekende kruispunt op de N41.
Koen Baten Het ongeval gebeurde aan het gekende kruispunt op de N41.

Voertuigen botsen aan gekend kruispunt, geen gewonden

Tweede ongeval op een dag tijd, ook deze ochtend prijs.

Op de N41 aan het kruispunt met de Keukens van Moerzeke is zaterdag rond 17 uur een aanrijding gebeurd tussen twee voertuigen. Een bestelwagen kwam er in aanrijding met een personenwagen. Wat de omstandigheden van het ongeval net zijn is niet duidelijk, maar vermoedelijk liep het mis bij een manoeuvre om af te slaan. 

De brandweer van Hamme werd er bijgehaald om de rijbaan te reinigen en de brokstukken op te ruimen. Het is vandaag al de tweede keer dat er een aanrijding gebeurde op het kruispunt. Ook zaterdagochtend botsten twee personenwagens met elkaar tijdens een afslagmanoeuvre. Beide ongevallen hadden enkel stoffelijke schade en er vielen geen gewonden. 

Door de aanrijdingen was er wel al de nodige verkeershinder op de drukke gewestweg. De politie was ter plaatse om het verkeer te regelen. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer