5
Geert De Rycke
5
Geert De Rycke

Volop ambiance tijdens zevende editie van Schlagerfestival

De zevende editie van het Hamse Schlagerfestival kon opnieuw op een goed gevulde zaal rekenen. De foute outfits waren aanwezig en de sfeer zat er opnieuw goed in de Hambiance. Na zeven edities moet het festival nog steeds niet inboeten. 

De sfeer zat opnieuw bijzonder goed op het Schlagerfestival. Met enkele toppers zoals Sergio, Laura Lynn en vele anderen beloofde het op voorhand een topeditie te worden, maar zij maakten de verwachtingen ook waar. Er werd overal meegezongen en gedanst en verschillende polonaises gevormd op het festival. 

“Het festival is uniek voor Hamme en voor de regio wat het tot een succes maakt", zegt organisator Kevin De Graef. Voor het tweede jaar op rij werd ook op vrijdag een rustigere seniorennamiddag georganiseerd. Ook dit had opnieuw succes. 

5
Geert De Rycke
5
Geert De Rycke
5
Geert De Rycke

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer