RV

Wit-Gele Kruis vanuit nieuwe locatie aan Oude Vest op huisbezoeken

Het Wit-Gele Kruis van Dendermonde is verhuisd naar nieuwe locatie. De twee lokale teams Dendermonde-Oost en Dendermonde-West, met vorig jaar 86.308 patiëntenbezoeken voor thuiszorg op de teller, namen hun intrek in een gloednieuwe stek aan de Oude Vest. 

Het gaat om een hedendaags gebouw. “Deze nieuwe locatie in Dendermonde weerspiegelt onze toekomstvisie over de gebouwen: onze kantoren moeten bovenal functioneel zijn, en voldoen aan de huidige kwaliteits- en veiligheidsnormen”, zegt teamcoach Lieve Van Gucht. “Ons oude geklasseerde gebouw aan de Kerkstraat was eigenlijk te groot voor ons, waardoor veel ruimte onbenut bleef. Het wordt binnenkort te koop gesteld. Nu beschikken we over een veel functionelere ruimte.” 

De Dendermondse afdeling van het Wit-Gele Kruis is al sinds 1968 actief. Die evolueerde ondertussen naar lokale teams: Team Dendermonde-West verzorgt patiënten in de deelgemeentes Schoonaarde, Oudegem, Appels, Mespelare en het westelijke deel van Dendermonde, Team Dendermonde-Oost neemt de rest van Dendermonde en deelgemeente Grembergen voor haar rekening. Het Wit-Gele Kruis is ook na de verhuis nog altijd bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer: 09/239.51.96. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer