.
RV .

Zevende Hamse biermarkt op Koning Albertplein

De zevende editie van de Hamse Biermarkt vindt op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september plaats op het Koning Albertplein in Hamme. Het hele weekend lang kan je er proeven van verschillende bieren op het plein en een groot zomerterras. 

De biermarkt is na zeven jaar nog altijd een groot succes en kan steeds rekenen op heel wat bezoekers. Zowel jong en oud kan er terecht, want er is voldoende randanimatie voor iedereen. Zaterdag start de biermarkt rond 15 uur en zijn er optredens vanaf 17 uur. De biermarkt eindigt om 23 uur maar start zondagmiddag al opnieuw om 13 uur. 

Er zullen verschillende streekbieren te proeven zijn van een vijftiental brouwerijen. Zondag wordt het evenement afgesloten om 21 uur. Daarvoor is er nog een optreden van Ad Fundum uit Hamme. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer