In Hamont-Achel kun je een koetstochtje winnen.
Marc Aerts In Hamont-Achel kun je een koetstochtje winnen.

Doe sportief je boodschappen en win koetstocht door de stad

De stad Hamont-Achel organiseert samen met Unizo en de gemeente Pelt voor de derde keer de actie ‘Wees actief, shop sportief’. Wie in mei te voet of met de fiets boodschappen doet, maakt kans op een koetstocht door Hamont-Achel.

Sportieve winkelaars ontvangen bij de deelnemende handelaars en horecazaken een stempel op een spaarkaart. Met een volle kaart maak je kans op prijzen, met als hoofdprijs een koetstocht door Hamont-Achel. ‘Wees actief, shop sportief’ loopt van 1 tot en met 31 mei. Spaarkaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende handelaars, in het stadhuis, het gemeenschapshuis, in de bibliotheken en op het VVV-kantoor. Volle kaarten kun je deponeren in boxen op verschillende locaties in de stad, waaronder het stadhuis, de bibliotheken en het OCMW en enkele handelaars. Een lijst van alle deelnemende handelaars en horecazaken vind je op www.hamont-achel.be/weesactief.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer