Gers Pardoel tijdens VTM 30 Jaar
Dieter Bacquaert Gers Pardoel tijdens VTM 30 Jaar

Gers Pardoel blikvanger op nieuw aha!-programma

Het nieuwe aha!-programma voor 2019-2020 ligt klaar. Het UiTpunt van Hamont-Achel werkte een uitgebalanceerd cultureel seizoen uit. Tijdens het voorbije seizoen genoten 5.000 bezoekers van een filmavondje in Cinema Walburg en waren er meer dan 10.000 aanwezigen op de overige aha!-activiteiten.

Heel wat interessante namen zoals Gers Pardoel, Bart Cannaerts, Novastar, Jan-Jaap van de Wal en Raymond van het Groenewoud konden worden overtuigd om naar Hamont-Achel te komen. Tijdens het jaar kan het programma nog verder worden aangevuld indien er zich interessante producties aandienen. Het volledige aha!-programma 2019-2020 vind je terug op www.hamont-achel.be/aha. De abonnementenverkoop begint op donderdag 6 juni om 17 uur, de losse verkoop op donderdag 13 juni om 17 uur. Tickets zijn verkrijgbaar bij het UiTpunt in zowel Hamont als Achel en via de site.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer