De gouverneur Herman Reynders (vierde van links) op bezoek bij het stadsbestuur van Hamont-Achel met burgemeester Rik Rijcken (rechts van Reynders) voorop.
Stad Hamont-Achel De gouverneur Herman Reynders (vierde van links) op bezoek bij het stadsbestuur van Hamont-Achel met burgemeester Rik Rijcken (rechts van Reynders) voorop.

Gouverneur bespreekt Hamont-Achelse mobiliteits- en drugsproblemen

Het stadsbestuur van Hamont-Achel kreeg eind april het bezoek van gouverneur Herman Reynders en een afvaardiging van het Agentschap van Binnenlands Bestuur (ABB). De gouverneur doet dit in alle Limburgse steden ter gelegenheid van de start van de nieuwe legislatuur. Het stadsbestuur besprak de mobiliteitsproblemen, waaronder het gebrek aan verbindingswegen. Ook over de steeds groter wordende drugsproblematiek in de grensgemeenten werd gepraat. Daarnaast werden de plannen voor de Achelse Kluis toegelicht. De stad is immers in de running voor subsidies van de provincie, aangezien de Kluis in de toekomst hoofdtoegangspoort wordt van het grensoverschrijdend Natuurgrenspark De Groote Heide. Als afsluiter van het bezoek degusteerde men een smaakvolle Achelse trappist.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer