Enkele officiële plechtigheden zullen hier gebeuren, zoals de eedaflegging van de burgemeester, de installatie van de gemeenteraadsleden en de vaststelling van de volgorde van de raadsleden.
Stad Hamont-Achel Enkele officiële plechtigheden zullen hier gebeuren, zoals de eedaflegging van de burgemeester, de installatie van de gemeenteraadsleden en de vaststelling van de volgorde van de raadsleden.

Installatievergadering op 2 januari

Op 2 januari om 20 uur vindt in de raadzaal van het stadhuis de installatievergadering plaats. Enkele officiële plechtigheden zullen hier gebeuren, zoals de eedaflegging van de burgemeester, de installatie van de gemeenteraadsleden en de vaststelling van de volgorde van de raadsleden. Er is ook de verkiezing van de voorzitter en de leden van verschillende raden, al staan deze in de praktijk reeds vast. De eerste vergadering van de Raad van Bestuur Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) Stadsontwikkeling gebeurt achter gesloten deuren.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer