De omleiding dit weekend.
AWV De omleiding dit weekend.

Laatste asfalteringswerken en omleiding in Bosstraat

Komend weekend wordt de Bosstraat nog een laatste keer afgesloten voor verkeer. In opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer zal de aannemer dan de definitieve asfaltlaag aanbrengen. 

Alle verkeer, zowel personenwagens als vrachtverkeer, moet tijdens deze periode in beide richtingen een omleiding volgen via Kaulille en Lozen. Momenteel rijdt het verkeer in de Bosstraat tussen de Militaire Dijk en de Industriestraat over de onderlaag asfalt. Omdat het wegdek verderop richting Hamont – tussen de Industiestraat en de Vlasroot – ook in slechte staat is, is beslist om ook hier de asfaltlaag mee te vernieuwen. Al deze asfalteringswerken zullen samen uitgevoerd worden van vrijdagavond 17 mei tot en met maandagochtend 20 mei. 

Er wordt ook ’s nachts gewerkt. Het hele weekend geldt er een omleiding via Kaulille en Lozen. Ten laatste maandagochtend zal de Bosstraat weer voor alle verkeer open zijn.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer