Kinderen tijdens een multimove-les (themabeeld).
Zazou Kinderen tijdens een multimove-les (themabeeld).

Wintersportkamp vervoegt stedelijk sportaanbod

Tijdens het nieuwe schooljaar presenteert het stadsbestuur naar goede gewoonte een uitgebreid sportaanbod waarbij zowel gedacht wordt aan kinderen als aan volwassenen en senioren en personen met een beperking. 

Het programma bevat vertrouwde activiteiten en enkele nieuwe zaken. Zo kan jong Hamont-Achel naast multimove, kinderyoga, de speelkamer… dit jaar deelnemen aan een wintersportkamp waarbij ze leren schaatsen en skiën. Ook voor volwassenen, senioren en personen met een beperking belooft het een sportief najaar te worden met zumba, yoga, fitness, de Sporteldag, verschillende wandelingen, krulbollen… Een overzicht van het volledige sportaanbod vind je terug op www.hamont-achel.be/sportaanbod. 

Je kan hier ook terecht voor meer informatie betreffende de gratis proeflessen alsook de mogelijkheid om het kindersportaanbod te combineren met buitenschoolse kinderopvang.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer