De leden van Beweging.net Harelbeke en ACV Harelbeke hebben de opbrengst van hun jaarlijkse ‘Soep op de Stoep’-actie van vorig eindejaar overhandigd aan kansarmoedeorganisartie vzw De Spie.
ACV De leden van Beweging.net Harelbeke en ACV Harelbeke hebben de opbrengst van hun jaarlijkse ‘Soep op de Stoep’-actie van vorig eindejaar overhandigd aan kansarmoedeorganisartie vzw De Spie.

Beweging.net en ACV schenken 500 euro aan
vzw De Spie

De leden van Beweging.net Harelbeke en ACV Harelbeke hebben de opbrengst van hun jaarlijkse ‘Soep op de Stoep’-actie van vorig eindejaar overhandigd aan kansarmoedeorganisatie vzw De Spie. Op de wekelijkse markt in Harelbeke, tussen Kerstmis en Nieuwjaar, verkochten de leden soep op de markt. Die actie bracht 500 euro op. “Het verzamelde bedrag wordt dit jaar integraal overhandigd aan diaken Wilfried Pauwels van vzw De Spie”, vertelt Emmanuel Labarque, van ACV Harelbeke. “Voor Beweging.net en ACV lokale afdeling Harelbeke blijft solidariteit immers belangrijk.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer