Carl Stroykens en Ann Vandamme, met kindjes Juliette en Elaine, en Wim Demortier met Kaat waren een van de eersten ter plaatse.
Henk Deleu Carl Stroykens en Ann Vandamme, met kindjes Juliette en Elaine, en Wim Demortier met Kaat waren een van de eersten ter plaatse.

Hulste heft het glas op Make a Wish

Op tweede kerstdag vond in Hulste de vierde editie plaats van de Hulste for Life Kerstmarkt, een kerstmarkt waarbij een groot deel van de opbrengst aan Make a Wish wordt geschonken. Vorig jaar was dat 5.250 euro. 21 verenigingen verkochten er hapjes en drankjes. Er werd een gratis molen voorzien en charmezanger Jenss kwam optreden. Carl Stroykens en Ann Vandamme, met kindjes Juliette en Elaine, en Wim Demortier met Kaat waren een van de eersten ter plaatse. “Het is intussen een vaste afspraak geworden, de kerstmarkt hier”, vertellen ze. “Hulste leeft, en dat merk je elk jaar.” Dit jaar waren er twee nieuwe kraampjes bij: de vinkclub Vreugde in Zang, en Creatief Bijtje, een standje waar knutselwerkjes verkocht werden voor Make a Wish.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer