De Markt in Waregem
Google Maps De Markt in Waregem

Markt krijgt nieuwe laag asfalt

Het wegdek rond de kerk op de Markt krijgt een nieuwe asfaltlaag. De aannemer herstelt ook de goten en boordstenen. De werken worden uitgevoerd van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli.

Verkeer is tijdens de werken zo goed als onmogelijk op de Markt. Je kan enkel vanuit de Stormestraat over het (parkeer)plein voor winkelgalerij Het Pand richting Keukeldam rijden. Voetgangers kunnen wel passeren. Fietsers ook, maar met de fiets aan de hand. Er zijn lokale omleidingen. Wie van de Holstraat naar de Stationsstraat moet, rijdt om via de Keukeldam, Jan Bouckaertstraat en Marcel Windelsstraat. Wie van de Olmstraat naar de Markt of Keukeldam moet, rijdt om via de Processiestraat, Verhelststraat en Stormestraat. Info over hoe de buslijnen bij De Lijn worden aangepast die week, is nu nog niet bekend.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Dirk aan 't Goor

    Het fietspad van de lichten vijve tot aan station , bij mijn weten de laatste 50jaar geen euro aan uitgegeven, een grote schande, maar onnodige werken rond de kerk gaat voor.Een oversteekplaats voor fietsers op de levensgevaarlijke gentseweg aan garage deschrijver, om wijk oostpoort op te rijden , 2 voorbeelden , ik hoop dat iemand van het stadsbestuur met de fiets deze route volgt, veel succes.

Lees meer