In Hulste vind je nog werfhekken die nog niet weggehaald zijn na de verkiezingen
N-VA Harelbeke In Hulste vind je nog werfhekken die nog niet weggehaald zijn na de verkiezingen

N-VA hekelt vertraging bij opruiming verkiezingshekken

In Hulste vind je nog werfhekken die nog niet weggehaald zijn na de verkiezingen. Het zijn hekken waar de verschillende partijen verkiezingsaffiches aan mochten hangen. Dat blijkt uit een vraag van Patrick Claerhout (N-VA). “Het is intussen een maand na de verkiezingen, die zouden toch al opgeruimd moeten zijn? Hoe kunnen wij nu afdwingen dat aannemers na 14 dagen alle werfhekken en dergelijke weggehaald moeten hebben, als we dat zelf niet doen?” Schepen Tijs Naert (Groen) was op de hoogte van de vertraging. “Er is iemand langdurig ziek op die dienst die normaal de hekken weghaalt, waardoor de dienst wat vertraging heeft opgelopen. Het is een geval van overmacht, maar ik heb gevraagd of ze zo snel mogelijk de hekken weg konden halen.”

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Eric Verhelle

    Er staan er zelfs nog op het voetpad nabij het rondpunt in Bavikhove waar men als voetganger amper kan passeren laat staan rol of kinderwagens maar als men met de auto met 2 wielen op het voetpad staat riskeerd men een fikse boete Eric Verhelle

Lees meer