“Binnenkort kunnen onze klanten zelfs aanmeren met de boot aan de Quartier Bleu-kade”, zegt Roel Dekelver van Delhaize.
Matexi “Binnenkort kunnen onze klanten zelfs aanmeren met de boot aan de Quartier Bleu-kade”, zegt Roel Dekelver van Delhaize.

“Schat, ik ben even met de boot naar de supermarkt!”: vanaf 2020 realiteit in Hasselt

Delhaize opent in het voorjaar van 2020 een nieuwe winkel op het kadeniveau aan het water van Quartier Bleu.

Delhaize gaf recent zijn jawoord om in het voorjaar van 2020 een 2.000 m² grote AD Delhaize te openen op de Quartier Bleu-site. Delhaize rekent niet alleen op klanten uit de nieuwe wooneenheden langs de Kanaalkom maar ook uit de omliggende stadsgedeelten. De uitgebreide publieke parking, die meer dan 1.800 ondergrondse staanplaatsen telt, is dan ook een troef.

Met de boot naar de supermarkt

De nieuwe AD Delhaize bevindt zich op het gelijkvloerse verdiep van de site, dat aansluit op de nieuw aangelegde kade. “Binnenkort kunnen onze klanten zelfs aanmeren met de boot aan de Quartier Bleu-kade. Dit comfort kunnen aanbieden in de historische binnenstad, betekent uiteraard een meerwaarde voor onze winkel”, aldus Roel Dekelver van Delhaize.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gerard Braeckmans

    Het westerse wereldleven begint op een pretpark te lijken (als we de miserie wegdenken tenminste)

  • guy vermeulen

    dat is oud vuil zulle,ze vliegen al met de heli naar de supermarkt. Ik ga te voet.

Lees meer