4 Fans waren al vroeg op post om hun favoriete hebbeding te bemachtigen.
Karolien Coenen Fans waren al vroeg op post om hun favoriete hebbeding te bemachtigen.

Een skateboard van Zwangere Guy? Daar schuiven we al om 6 uur ’s ochtends voor aan

De Brusselse rapper Zwangere Guy opende donderdagavond voor de gelegenheid de deuren van de Hasseltse skateshop PUSH. De reden daarvoor was de lancering van zijn exclusieve collectie skateboards en truien. Fans waren al vroeg op post om hun favoriete hebbeding te bemachtigen. 

“Op voorhand een skateboard reserveren, is niet mogelijk”, klonk het eerder deze week bij PUSH. En dus stonden de grootste fans van Zwangere Guy al om 6 uur ‘s morgens aan de winkel te wachten op hun idool. Zo ook Briek Moons (17): “Mijn vrienden en ik wachten hier al van deze morgen omdat we straks een skateboard willen kopen.  Ik ga mijn skateboard aan de muur hangen, omdat ik zo'n exclusief voorwerp niet kapot wil maken door te skaten.”

Barbecue

PUSH heeft aan alles gedacht om het de jongeren zo comfortabel mogelijk te maken. Zo voorzag de skateshop barbecue en drank en werd de sfeer erin gehouden door enkele hiphop-dj’s. Rond 17 uur kwam Zwangere Guy uiteindelijk naar buiten om zijn publiek welkom te heten.  Het publiek reageerde enthousiast, waaronder ook Lieze Dekerf (17): “Ik wil een trui van Zwangere Guy kopen omdat ik vind dat hij mooie verhalen vertelt met zijn muziek. Volgens mij is hier nu zoveel volk omdat hij een voorbeeld is voor veel jongeren.”

De jongeren worden in groepen van 30 of minder binnengelaten. Eens in de winkel, kiezen ze hun favoriete voorwerp en laten ze het signeren door de rapper. “Ik heb aan Zwangere Guy gevraagd of hij naast zijn handtekening ook het uur kon opschrijven waarop ik hier ben aangekomen”, glundert Briek. “Hij kon wel appreciëren dat ik hier al zo vroeg stond te wachten om zijn skateboard te kopen.”

4 Briek is trots op zijn gepersonaliseerde skateboard.
Karolien Coenen Briek is trots op zijn gepersonaliseerde skateboard.
4 Lieze is enthousiast om haar idool te ontmoeten.
Karolien Coenen Lieze is enthousiast om haar idool te ontmoeten.
4 Zwangere Guy verwelkomt zijn fans.
Karolien Coenen Zwangere Guy verwelkomt zijn fans.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer