De nieuwe gemeenteraad in Heers is er klaar voor
RV De nieuwe gemeenteraad in Heers is er klaar voor

Nieuwe gemeenteraad in Heers van start

Woensdagavond legden elf gemeenteraadsleden hun eed af tijdens de installatievergadering  in Heers. Voor de komende zes jaar zullen Henri Dumont, Kristof Pirard, Heidi Pirlotte, Benny Schroyen, Sonia Houbar, Carina Volont, Joseph Royer, Julien Geuten, Dieter Janssen, Anneleen Vanherck en Bart Stevens de inwoners van Heers vertegenwoordigen.

“Henri Dumont blijft aan als onze burgemeester en het startend college mocht hun eed afleggen in handen van onze burgemeester. Het college bestaat uit mezelf, Sonia Houbar, Carina Volont en Joseph Royer.” vertelt Kristof Pirard.

“Ook onze drie  leden van het Bijzonder Comité sociale dienst,  Marnik Vermoté, Frank Vandenbosch en Christel Lambié, mochten hun eed afleggen in handen van onze kersverse gemeenteraadsvoorzitter Heidi Pirlotte. De vertegenwoordigers van de politieraad werden gisteren verkozen, deze eer viel te beurt aan Benny Schroyen en Carina Volont. Wij zijn ervan overtuigd dat zij samen met de ganse bestuursploeg van VLDUMONT klaar zijn om keihard te werken voor alle inwoners van Heers, klaar voor een positief en eerlijk Heers.” besluit Pirard

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer