2
David Legreve

Jarige juf Martine (50) met rollator en rolstoel naar school

Juf Martine Van den Broeck van de kleuterschool in Grootlo werd er gisteren 50 en dat heeft ze geweten. Voor ze naar school vertrok werd ze thuis door haar collega's verrast met een heerlijk ontbijt. Daarna werd het pas echt leuk, vooral voor de kleutertjes en andere juffen. Martine trok een oma-outfit aan en wandelde met de hulp van een rollator een stukje naar school. Eens toegekomen werd de rollator vervangen door een rolstoel. "Dat ging vlotter dan verwacht. Het bolde goed", grapte Martine, die met open armen werd ontvangen door haar kleuters. "De kinderen waren zo lief om tekeningen en knutselwerkjes voor me te maken en straks trakteer ik hen allemaal op cakejes, pizza en hotdogs. Het is plezant dat ze mijn verjaardag zo willen vieren. Alleen vraag ik me af wat het gaat geven wanneer ik er 60 word. Misschien brengen ze me dan in een ziekenhuisbed naar school?" (AVH)

2 De jarige juf Martine (in oma-outfit) wandelde met een rollator naar school. Daar mocht de jonge vijftiger, tot groot jolijt van de kleuters, in een rolstoel plaatsnemen.
David Legreve De jarige juf Martine (in oma-outfit) wandelde met een rollator naar school. Daar mocht de jonge vijftiger, tot groot jolijt van de kleuters, in een rolstoel plaatsnemen.

Lees meer