2 De clubkampioenen van HSV met burgervader Luc Vleugels, gemeenteraadslid Eric Verbist en voorzitter van de club Carlos Lagae
HSV De clubkampioenen van HSV met burgervader Luc Vleugels, gemeenteraadslid Eric Verbist en voorzitter van de club Carlos Lagae

Schuttersvereniging huldigt haar kampioenen

De Heistse Schuttersvereniging (HSV) huldigde op 25 januari haar clubkampioenen. Tom Saudemont werd voor de twaalfde achtereenvolgende keer Belgisch kampioen parcoursschieten. Joeri Weckx werd Nederlands kampioen in de discipline Dynamic Service Rifle en hij behaalde met de Belgische militaire ploeg de overwinning in de internationale militaire kampioenschappen van de Nato, waaraan 52 landen hebben deelgenomen. Daarnaast werden ook kampioenen  Hans Van der Veken, Peter Borrey, Alwin Roosen, Marc Lauwers, Peter Vercammen, Alex Vranckx en Geert Jacobs gehuldigd. Burgemeester Luc Vleugels kwam langs op de kampioenen te feliciteren. 

De club bestaat dit jaar 35 jaar en behaalde in haar bestaan zo’n 45 nationale titels in het pistoolschieten. HSV is de grootste privaat schietclub met eigen stand in ons land. 

2 Belgisch kampioen Tom Saudemont ontvangt zijn trofee uit handen van voorzitter Carlos Lagae
HSV Belgisch kampioen Tom Saudemont ontvangt zijn trofee uit handen van voorzitter Carlos Lagae

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer