Je mag foto’s maken met smartphone of met camera.
ANP XTRA Je mag foto’s maken met smartphone of met camera.

Cultuurdienst houdt fotowedstrijd voor jongeren

Cultuurdienst Ivebica organiseert een fotowedstrijd voor jongeren van 12 tot en met 26 jaar. Dat gebeurt in samenwerking met de Hemiksemse fotokring Licht & Schaduw.

“Of de foto genomen is met een camera of met je smartphone, in kleur of zwart-wit, bewerkt of onbewerkt: het mag allemaal”, klinkt het. “Bovendien ben je vrij om het onderwerp helemaal zelf te kiezen.”

Na een tentoonstelling in Depot Deluxe einde augustus worden in het najaar de foto’s tentoongesteld in de Academie voor Muziek en Woord te Hemiksem. Er is ook een jury- en publieksprijs te winnen.

Je vindt het inschrijvingsformulier op de website www.lichtenschauw.be. Stuur dit vóór 14 juli 2019 samen met maximaal drie foto’s via WeTransfer door naar cultuur@ivebica.be. Deelname is gratis.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer