Het kruispunt aan de Kontichsesteenweg.
Klaas De Scheirder Het kruispunt aan de Kontichsesteenweg.

Kruispunt N177/Kontichsesteenweg twee maanden onderbroken

Vanaf maandag 24 juni tot eind augustus zal het kruispunt van de N177/Kontichsesteenweg ter hoogte van Midas, volledig onderbroken zijn. Dat gebeurt in het kader van de rioleringswerkzaamheden van Aquafin op de N177.

Het kruispunt kan tijdens de werken niet gekruist worden vanuit Kontichsesteenweg richting Cleydaellaan. Vanuit de Cleydaellaan kan je wel afslaan naar de A12 richting Antwerpen. Er zijn omleidingen voorzien, maar het spreekt voor zich dat dit hinder met zich zal meebrengen. Zeker gezien ook het kruispunt van de N177 met de Hoevelei tegelijkertijd onderbroken is.

“De N177 zal enkel toegankelijk zijn voor bestemmingsverkeer”, klinkt het bij Aquafin. “Het verkeer richting Antwerpen dat naar Hemiksem wil rijden, moet al eerder afslaan, richting de Helststraat. Doorgaand verkeer dat richting Atomiumlaan of Ikea wil, moet gebruik maken van de doorsteek van de A12 naar de N177 op de grens van Wilrijk. Fietsers en voetgangers kunnen de hele tijd door, maar wordt wel gevraagd extra op te letten en de werfsignalisatie te volgen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer