6 De skatewedstrijd in Hemiksem.
Laenen De skatewedstrijd in Hemiksem.

Skaters jumpen en grinden aan sporthal van Hemiksem

Het skatepark aan de gemeentelijke sporthal was zondag de place-to-be voor skatefanaten. De vrijetijdsdienst organiseerde er in samenwerking met enkele partners opnieuw een skatewedstrijd. 24 sportievelingen, onder wie vier meisjes, kwamen er hun kunsten demonstreren in de hoop naar huis te gaan met een mooie prijs.

“We zijn heel tevreden met de opkomst”, zegt Yves Peeters van de vrijetijdsdienst. “We zijn vooral blij dat we hier heel wat nieuwe, jonge gezichten zien. De skatesport zit duidelijk in de lift, zeker nu het een olympische sport is geworden. Ons skatepark is een enorme trekpleister voor skaters van Hemiksem en daarbuiten. Vroeger had skaten misschien een wat negatieve connotatie, maar daar is de voorbije jaren verandering in gekomen. In de zomer plannen we enkele skate-initiaties om nog meer mensen met de sport kennis te laten maken.”

6
Laenen
6
Laenen
6
Laenen
6
Laenen
6
Laenen

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer