6 De skatewedstrijd in Hemiksem.
Laenen De skatewedstrijd in Hemiksem.

Skaters jumpen en grinden aan sporthal van Hemiksem

Het skatepark aan de gemeentelijke sporthal was zondag de place-to-be voor skatefanaten. De vrijetijdsdienst organiseerde er in samenwerking met enkele partners opnieuw een skatewedstrijd. 24 sportievelingen, onder wie vier meisjes, kwamen er hun kunsten demonstreren in de hoop naar huis te gaan met een mooie prijs.

“We zijn heel tevreden met de opkomst”, zegt Yves Peeters van de vrijetijdsdienst. “We zijn vooral blij dat we hier heel wat nieuwe, jonge gezichten zien. De skatesport zit duidelijk in de lift, zeker nu het een olympische sport is geworden. Ons skatepark is een enorme trekpleister voor skaters van Hemiksem en daarbuiten. Vroeger had skaten misschien een wat negatieve connotatie, maar daar is de voorbije jaren verandering in gekomen. In de zomer plannen we enkele skate-initiaties om nog meer mensen met de sport kennis te laten maken.”

6
Laenen
6
Laenen
6
Laenen
6
Laenen
6
Laenen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer