Jongeren leven zich uit op het skatepark.
Benoit De Freine Jongeren leven zich uit op het skatepark.

Vrijetijdsdienst organiseert skatewedstrijd

Op zondag 12 mei organiseert de vrijetijdsdienst opnieuw een ‘skate contest’. Iedereen die wil komen skaten, kan daarvoor vanaf 11 uur terecht aan het skatepark aan de sporthal. Er zijn wedstrijden voor alle leeftijden en voor alle niveaus.

“Iedere deelnemer krijgt twee runs van zestig seconden per ronde en kan gebruik maken van heel het skatepark”, klinkt het. “Tijdens de finale krijgen de skaters drie runs en wordt bepaald wie in iedere categorie de beste allround skater is. We zorgen voor knappe prijzen, muziek en versnaperingen. Voor de mensen die het skaten eens willen uitproberen, zullen er ook gratis skateboards en bescherming ter beschikking zijn.”

Wie deel wil nemen aan de skatewedstrijd, kan zich komen inschrijven op de dag zelf voor aanvang van de wedstrijd. Deelname is gratis.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer