Cafébaas Danny Stroobants overleden
Vertommen Cafébaas Danny Stroobants overleden

Cafébaas Danny “Stroot” Stroobants (55) is niet meer

Cafébaas Danny “Stroot” Stroobants (55) is niet meer. De alomgekende uitbater van het sfeervolle Cafe Old Time in de Haachtstraat in Veltem-Beisem overleed onlangs aan een slepende ziekte. Hij hield al meer dan twee decennia zijn zaak open met zijn echtgenote Marie-Paule.

Danny organiseerde in de Old Time onder meer een Antilliaanse avond met cocktailbar en een Rock & Roll Kermisweekend. Hij durfde ook wel eens een busreis naar het WK Veldrijden organiseren voor zijn klanten, zoals dat in 2012 naar Koksijde het geval was. Stroobants kwam tijdens de voorbije gemeenteraadsverkiezingen nog op voor de lijst Herent 21. Hij was ook een grote supporter van plaatselijke voetbalclub HO Veltem.

De plechtigheid rond de urne zal volgende woensdag vanaf tien uur plaats vinden in aula Eikenveld bij Begrafenissen Pues in de Eikestraat in Winksele-Delle. Nadien volgt de begrafenis van de asurne op de begraafplaats in Veltem. Er kan een laatste groet gebracht worden in het funerarium Pues, op maandag 13 mei 2019 tussen 18.30 en 19.30 uur

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer