Cannabisplantage ontdekt in villa vlakbij E314

Op de Nieuwe Mechelsesteenweg in Herent werd maandagavond een cannabisplantage ontdekt. De politie trof in een villa in de buurt van een hand car wash vlakbij de E314 de drugs aan. Ze bleven enkele uren ter plaatse om het pand te onderzoeken. 

De politie moet rond 19 uur zijn begonnen met de huiszoeking in de villa in kwestie, die vlakbij de afrit van de E314 in Herent ligt. Ze waren vele uren in de weer om het pand, dat naast een voormalige bandencentrale en een hand car wash ligt, aan een enorm grondige inspectie te onderwerpen. Het gerechtelijke labo was ook op de afspraak om deze zaak te onderzoeken. Over de omvang van deze plantage en of er verdachten zijn aangehouden, bestaat er vooralsnog geen informatie. 

Cannabisplantage op de Nieuwe Mechelsesteenweg in Herent.
Vertommen Cannabisplantage op de Nieuwe Mechelsesteenweg in Herent.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer