Illustratie PZ Herko
Vertommen Illustratie PZ Herko

Dief breekt in in tuincentrum en steelt... 20 planten

Een interventieploeg van politiezone HerKo (Herent-Kortenberg) merkte in de nacht van vrijdag op zaterdag een verdacht persoon op aan de parking van tuincentrum Botanica aan de Brusselsesteenweg in Herent. 

De ploeg merkte tijdens haar patrouille op dat de verlichting aan de parking aansprong en zag vervolgens een schim wegrennen. De ploeg deed nazicht op en rond het terrein, terwijl ploegen van naburige politiezones in bijstand ter plaatse kwamen. De verdachte hield zich schuil in een nabijgelegen weide en kon uiteindelijk gevat worden aan de Meerbeeksesteenweg. De verdachte had een twintigtal planten gestolen uit de winkel. Hij bekende meteen de feiten en bekende zelfs al twee keer eerder planten te hebben gestolen uit het tuincentrum. De verdachte mocht na verhoor beschikken in afwachting van verder onderzoek.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer