Foodtruckfestival SMA(A)K komt naar Herent
Vertommen Foodtruckfestival SMA(A)K komt naar Herent

Foodtruckfestival SMA(A)K strijkt neer in Herent

Foodtruckfestival SMA(A)K komt van vrijdag 7 juni tot en met zondag 9 juni naar Herent. Het Wildemanspark wordt het hele weekend omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant. 

Het Wildemanspark in Herent is komend weekend de ideale plaats om met vrienden en familie te ontspannen en te genieten van lekker eten. Het belooft een festival te worden met gezellige zithoeken, vol Aziatisch tot Zuid-Amerikaans streetfood, drinks, theater, live muziek en animatie met springkastelen voor klein en groot. 

Muziek en dans

Het festival wordt vrijdagavond ingezet met een afterwork. Wie na het werk de benen al eens helemaal wil los gooien kan dat op de beats van dj Laurent Brialmont. Het hele weekend zijn er nog live optredens en workshops. 

Openluchtfilm

Op zaterdagavond om 21u45 kan je onder de sterren genieten van een openluchtfilm. Vanuit de filmcaravan wordt er een film geprojecteerd met een familiaal karakter en een knipoog naar vroeger. 

OPENINGSUREN

Vrijdag 07 juni: 17u00 tot 22u00
Zaterdag 08 juni: 14u00 tot 22u00
Zondag 09 juni: 12u00 tot 21u00

De toegang is volledig gratis. Meer informatie vind je op www.smaakfestival.be

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer