2 ... en ze heeft 'ja' gezegd!.
Vertommen ... en ze heeft 'ja' gezegd!.

SHELSEY... Wil je met onze trainer trouwen?

DYLAN MALICHEFF (24) ZET ZIJN VOETBALLERTJES IN VOOR GROOTS GEBAAR

Een huwelijksaanzoek: de ene verkiest intiem, de ander een groots gebaar. Laten we Dylan Malicheff (24) maar tot die laatste categorie rekenen, want de U10-trainer van HO Veltem trommelde zo maar even zijn voltallige ploeg op. "Wil je met onze trainer trouwen?", vroegen de jonge voetballertjes op hun zelfgemaakte spandoek. De 'ja' van vriendin Shelsey Degreef (20) liet geen seconde op zich wachten.

Een ingestudeerd nummertje werd het, afgelopen zaterdagochtend op het veld van HO Veltem. Maar niet zoals we dat van voetballers gewoon zijn. Trainer Dylan wilde immers de liefde van zijn leven ten huwelijk vragen en had het aanzoek al wekenlang voorbereid. "Ik was dit al sinds eind november aan het plannen, samen met vrienden", bekent Dylan. "Shelsey en ik zijn nu bijna vijf jaar samen en ik vond dat het hoog tijd was om de stap te zetten. Daarom had ik aan mijn vrienden van de zaalvoetbalploeg gevraagd om haar mee te nemen naar de wedstrijd in Veltem, om mij te bedanken voor alles wat ik al voor de ploeg gedaan had. Shelsey dacht dus dat ze mij zou verrassen, terwijl het net het omgekeerde zou worden."


"We hadden het natuurlijk al eens over trouwen gehad", vervolgt Dylan. "Shelsey vond het erg belangrijk dat mijn aanzoek vier elementen zou bevatten. Het moest gebeuren op een plaats waar we vaak kunnen terugkeren, familie en vrienden moesten aanwezig zijn, foto's waren een absolute must en haar nagels moesten gedaan worden. Vier keer 'check': alles was op voorhand geregeld. Al wist ik natuurlijk niet of ze 'ja' zou zeggen."

2 Hoe groots het gebaar ook is, je doet geen aanzoek zonder op één knie te gaan.
Vertommen Hoe groots het gebaar ook is, je doet geen aanzoek zonder op één knie te gaan.

Tekstjes

Dat Dylan er zijn werk van maakte, is wel het minste wat je kan zeggen. Hij liet een spandoek maken en gaf zijn spelertjes een shirt, met telkens een andere letter van haar naam op. "Elke letter stond voor een eigenschap van haar of ons. Nadat elk spelertje een tekstje voorgelezen had, ben ik op mijn knie gegaan en hebben ze het spandoek uitgerold om de ultieme vraag kracht bij te zetten."


Shelsey moest even in haar ogen wrijven toen het zover was. "Ik dacht eigenlijk de hele tijd dat wij Dylan zouden verrassen, door met zoveel supporters en familieleden aanwezig te zijn", aldus een tot tranen toe bewogen Shelsey. "Maar de rollen bleken dus omgedraaid. Ik had op geen enkel moment in de gaten dat Dylan dit aan het bekokstoven was. Een complete verrassing die heel wat emoties losgemaakt heeft. Natuurlijk heb ik geen seconde moeten twijfelen en heb ik volmondig 'ja' gezegd. Hoe kan je hier als vrouw niet overdonderd door zijn? Een mooier aanzoek had ik echt niet kunnen wensen."


De grote dag staat gepland op 10 augustus 2019, zodat Shelsey de tijd heeft om eerst haar studies 'Sociaal Werk' af te ronden.

Lees meer