4 De bestelwagen kwam uit Landweg (links) en wilde de Servaas Daemsstraat inrijden, maar werd in de flank aangereden door de vrachtwagen.
Peter Vanderveken De bestelwagen kwam uit Landweg (links) en wilde de Servaas Daemsstraat inrijden, maar werd in de flank aangereden door de vrachtwagen.

Drie lichtgewonden bij zware klap in Noorderwijk

In de Servaas Daemsstraat in Noorderwijk (Herentals), op het kruispunt met Landweg, is vrijdagmiddag rond 11.30 uur een zwaar ongeval gebeurd waarbij een bestelwagen, vrachtwagen en personenwagen betrokken waren. Er vielen drie lichtgewonden.

Het ongeval gebeurde toen de bestelwagen vanuit Landweg de Servaas Daemsstraat wilde inrijden. De bestuurder, die bij het afdraaien voorrang moest verlenen, had echter niet gezien dat er ook net een vrachtwagen aankwam die in de richting van Herentals reed. De vrachtwagen reed in de flank van de bestelwagen en botste nadien ook tegen een personenwagen, die in de tegenovergestelde richting stond te wachten om de Keinigestraat in te draaien.

De bestuurder van de bestelwagen, H.E. (21) uit Herentals, werd met lichte verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur, G.J. (31) uit Wommelgem, en bestuurster van de personenwagen, S.V.D.H. (48) uit Retie, raakten ook lichtgewond maar moesten niet naar het ziekenhuis.

4 Na de klap tegen de bestelwagen botste de vrachtwagen ook tegen de personenwagen die Landweg wilde inrijden.
Peter Vanderveken Na de klap tegen de bestelwagen botste de vrachtwagen ook tegen de personenwagen die Landweg wilde inrijden.
4
Peter Vanderveken
4
Peter Vanderveken

Lees meer